Horloges

 

Er zijn veel goede redenen om een vintage horloge aan te schaffen: als duurzame investering, uniek verzamelobject of als fraai en origineel cadeau voor uzelf of een geliefd persoon. Misschien zoekt u een speciaal merk of model uit een voor u bijzondere periode.

Brocantique-Watches is een al meer dan 20 jaar een betrouwbaar adres met originele kwaliteitsproducten en een uitstekende service.U vindt hier gewilde vintage watches van topmerken als Rolex, Breitling, Omega, Longines of Patek Philippe.

Eigenaar Huub Schins heeft al sinds zijn jeugd een grote liefde voor vintage horloges. Zijn zorgvuldig samengestelde collectie vindt hij op internationale beurzen en reparaties doet hij deels zelf en deels met hulp van een erkend horlogemaker. In de winkel van Brocantique-Watches in Maastricht vertelt hij graag over de geschiedenis van de verschillende vintage modellen. De collectie online is duidelijk onderverdeeld per merk. Bij elke vintage horloge dat u aanklikt vindt u een foto en gegevens over het type, het kaliber, materialen en diameter van de kast en het jaar van oorsprong. Op de contactpagina vindt u de openingstijden en een formulier voor verdere vragen.