Horloges

 

Er zijn veel goede redenen om een vintage horloge aan te schaffen: als duurzame investering, uniek verzamelobject of als fraai en origineel cadeau voor uzelf of een geliefd persoon. Misschien zoekt u een speciaal merk of model uit een voor u bijzondere periode.

Brocantique-Watches biedt u kopersbescherming als Trusted Seller van Chrono24 sinds 2007. Dit betekent dat het om een betrouwbaar adres gaat met originele kwaliteitsproducten, uitstekende service en een veilige transactie. U vindt hier gewilde vintage watches van topmerken als Rolex, Breitling, Omega, Longines of Patek Philippe.

Eigenaar Huub Smits is een vakman op het gebied van mechanische uurwerken en heeft sinds zijn jeugd een grote liefde voor vintage horloges. Zijn zorgvuldig samengestelde collectie vindt hij op internationale beurzen en de reparaties doet hij zelf, eventueel met hulp van een erkend horlogemaker. In de winkel van Brocantique-Watches in Maastricht vertelt hij graag over de geschiedenis van de verschillende vintage modellen. De collectie online is duidelijk onderverdeeld per merk. Bij elke vintage watch die u aanklikt vindt u een foto en gegevens over het type, het kaliber, materialen en diameter van de case en het jaar(vak) van oorsprong. Op de contactpagina vindt u de openingstijden en een formulier voor verdere vragen.